Petra Koetje

Petra koetjeNa jaren gewerkt te hebben als masseuse bij een wellnesscenter ben ik in 2016 mijn eigen praktijk gestart in de stad Groningen.

In mijn eigen praktijk ben ik in de gelegenheid de tijd te nemen voor mijn cliënten en stel ik samen met de cliënt een behandelplan samen. Mijn behandelingen worden door zorgverzekeraars vergoed onder massagetherapie (24005) en shiatsu (24102).

Om mijzelf te blijven ontwikkelen volg ik jaarlijks een aantal na- en bijscholingen en woon ik diverse intervisie bijeenkomsten bij.

Recent heb ik de nascholing Auto Immuunziekte via Con Amore gevolgd, was ik aanwezig bij Symposium "gezond ondernemen" georganiseerd door RBCZ  en heb ik de nascholing voor ooracupunctuur gevolgd.

In september 2019 ben ik gestart met de opleiding tot acupunctuur bij Qing Bai Academie voor Chinese Geneeswijze. Het eerste jaar ligt de focus op basiskennis Chinese geneeskunde. Tijdens dit propedeutisch jaar wordt de Chinese geneeskunde, ofwel de Traditional Chinese Medicine (TCM), onderwezen zoals die momenteel in talrijke Chinese klinieken wordt toegepast. Een nieuwe stap in mijn ontwikkeling als therapeut.

Continue blijven ontwikkelen is één van de uitdagingen in mijn vak. In de afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd:
* massage bij kanker - massage bij kanker 
* guasha Therapeut - Santai Guasha
* dorntherapeut - Dorninstituut  Idelette Eijgelaar
* sportmasseur - VOS sportverzorging en sportmassage licentie B
* manueel Praktizijn - Dutch BodyWork Academy