Wat ik doe

Hotstone massage is intensief genieten van een diepe ontspanning en een heilzame energetische verzorging.

De helende kracht van een hotstone massage geeft evenwicht en balans voor lichaam en geest. Het verwent de huid, geeft een diepgaande relaxatie en stimuleert de energiestroom. Een doeltreffende massage tegen allerlei blokkades, spanning en stress.

Hotstone massage heeft een kalmerende werking. De ontspanning leidt ertoe dat het zelfherstellende vermogen van het lichaam geactiveerd wordt. Het lichaam gaat ontgiften en afvalstoffen komen vrij. Hierdoor worden energieblokkades opgeheven en wordt de bloedcirculatie bevordert.

Energieën, bloed, zuurstof, voedingsstoffen en levensenergie worden weer aan het stromen gebracht en kunnen alle delen van het lichaam en organen weer voorzien van hun noodzakelijke behoeften.

Hotstone massage heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking. Door de diepe verwarming van de spieren en weefsels verwijden de bloedvaten, de bloedcirculatie neemt toe. De temperatuur verhoogt en hierdoor neemt de stofwisseling ook toe en het lymfesysteem wordt geactiveerd.

online reserveren

Logo