Wat ik doe

De voetreflexmassage is een natuurlijke behandelwijze en wordt gegeven volgens het principe van Hanne Marquardt. De behandeling kan ter ontspanning worden gegeven of als een behandeling bij klachten.

Voetreflexologie is een mooie manier om zowel lichaam als geest meer in balans te brengen. Spieren, organen, botten en weefsels hebben allemaal een reflectiepunt op de voet. Met een voetreflexmassage worden de reflexzones van de voet behandeld door de drukpunten te behandelen. De behandeling wordt afgewisseld met ontspannende knedingen en strijkingen waardoor een optimale ontspanning wordt gerealiseerd.

Waarom voetreflexmassage

  • Lichaam en geest komen in balans
  • Helpt bij vermoeidheid en stressklachten
  • Stimuleert een betere doorbloeding en afvalstoffen worden afgevoerd.

Een voetreflexbehandeling kan de stimulans zijn waardoor het lichaam in balans komt en waarbij het zelfhelend vermogen van het lichaam in werking treedt. Bij een behandeling van klachten kunnen sommige reflexpunten gevoeliger zijn dan anderen. Een gevoelig reflectiepunt geeft aan dat er een verstoring is in het bijbehorende lichaamsdeel. Door druk te geven op deze punten kunnen de verstoringen verminderen of zelfs opgeheven worden.

Maak een afspraak

Behoefte aan ontspanning of wil je op natuurlijke wijze meer in balans komen?
Maak dan een afspraak voor een heerlijke voetreflexmassage.

online reserveren

Logo